top of page

Τα Μέλη

kokkalis foundation logo
episey logo
kakovatou logo

Ίδρυμα Κόκκαλη

Tο Ίδρυμα Κόκκαλη ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα και αποτελεί έναν μη-κυβερνητικό, μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που υπηρετεί το όραμα του Σωκράτη Κόκκαλη, ενός διεθνώς αναγνωρισμένου επιχειρηματία στον τομέα της τεχνολογίας της πληροφορίας και των τηλεπικοινωνιών, και τιμά το έργο και τη συνεισφορά του αείμνηστου πατέρα του Πέτρου Κόκκαλη, διεθνώς διακεκριμένου χειρουργού και ανθρωπιστή, καθηγητή της ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ιδρυτή της πρώτης νευροχειρουργικής κλινικής στην Ελλάδα.

Ίδρυμα Κόκκαλη

ΕΠΙΣΕΥ

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) είναι ένα μη κερδοσκοπικό Ακαδημαϊκό Ίδρυμα Έρευνας, το οποίο ιδρύθηκε το 1989 από το Υπουργείο Παιδείας, με σκοπό να διεξάγει έρευνα και δραστηριότητες ανάπτυξης, σε όλους τους διαφορετικούς τομείς τηλεπικοινωνιών, συστημάτων υπολογιστών και τεχνικών, και στην εφαρμογή του σε ένα εύρος τομέων, όπως οι Πομποδέκτες, τα Ραντάρ και γενικά Ηλεκτρομαγνητικοί Αισθητήρες, Δορυφορική και Ασύρματη Επικοινωνία, Μοντελοποίηση Ηλεκτρομαγνητικών Φαινομένων, Νευρωνικά Δίκτυα, Μηχανική Λογισμικού και Υλικού, Τηλεματική και Εφαρμογές Πολυμέσων, Εφαρμογές Μεταφοράς, Συστημάτων Ελέγχου, Ρομποτικής, Βιοϊατρικής Μηχανικής, Ηλεκτρικής Ενέργειας Πηγών Ανανεώσιμης Ενέργειας και Διαμερισματοποιημένη Παραγωγή και Συστήματα Διαχείρισης.

Το προσωπικό του ΕΠΙΣΕΥ συνίσταται από ερευνητικούς επιστήμονες και περισσότερους από 500 βοηθούς επιστήμονες (συμπεριλαμβανομένων υποψηφίων διδακτόρων). Η έρευνα που γίνεται στο ΕΠΙΣΕΥ υποστηρίζεται επίσης από τους καθηγητές της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών – Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Υπάρχουν πολλά ερευνητικά τμήματα και εργαστήρια ενεργά την παρούσα στιγμή στο ΕΠΙΣΕΥ. Το ΕΠΙΣΕΥ είναι πολύ ενεργό στις δραστηριότητες που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και είναι διαχειριστής προγραμμάτων για πολλά Ευρωπαϊκά προγράμματα (π.χ. EC, ISIS, RACE II, ESPRIT, IES, ACTS, INFOSEC, BRITE-EURAM, STRIDE, MIP-Informatics, Telematic Applications, IST, GROWTH, QoL, JOULE, ENERGIE, 6th FW κτλ), σε όλους του αναφερθέντες τομείς έρευνας.

ΕΠΙΣΕΥ

Αγροτικός Συνεταιρισμός Κακοβάτου

Ο Αγροτικός συνεταιρισμός Κακοβάτου ιδρύθηκε το 1928 με κύρια απασχόληση την παραγωγή και εμπορία σταφίδας. Με την αλλαγή καλλιέργειας το 1986, δημιούργησε ενα ελαιοτριβείο το 1988. Το 2003 ανανέωσε τον εξοπλισμό του για καλύτερη ποιότητα ελαιολάδου. Ο Αγροτικός συνεταιρισμός Κακοβάτου, διαθέτει πιστοποίηση ISO, για την καλή ποιότητα ελαιόλαδου που παρέχει, όσον αφορά στο χρώμα, τη γεύση και την ποιότητα του ελαιολάδου. Το υψηλό αυτό επίπεδο του ελαιόλαδου του συνεταιρισμού, εξασφαλίζεται σταθερά κάθε χρόνο από τις ιδιαίτερες εδαφικές και κλιματικές συνθήκες της περιοχής.

Κακοβατου

Tagaris A.E.

Η ιστορία της ΤΑΓΑΡΙΣ Α.Ε. ξεκινά το 1846 στην παραγωγή έξτρα παρθένου ελαιολάδου. Από τότε συνέχισαν να μεγαλών, πρόσθεσαν νέα προϊόντα, ανεβάζοντας την ελληνική οικογενειακή παράδοση στο επόμενο επίπεδο. Με φροντίδα, υπομονή και τεχνογνωσία, που απόκτησαν και μετέφεραν από τη μια γενιά στην άλλη, παράγουν το καλύτερο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της Πελοποννήσου. Σήμερα, επεκτείν τις δραστηριότητές τους, επενδύοντας πιο σκληρά στο branding τους, προσθέτοντας νέα εξαιρετικά προϊόντα, θέλοντας να τα κάνουν να ξεχωρίσουν στη διεθνή αγορά.

Tagaris

Αντωνία Μποφίλη

Είναι μια ακολουθία των λατινικών λέξεων που, καθώς είναι τοποθετημένες, μην διαμορφώνετε προτάσεις με πλήρη αίσθηση, αλλά δώστε ζωή σε ένα δοκιμαστικό κείμενο χρήσιμο για τη συμπλήρωση χώρων που στη συνέχεια θα καταληφθούν από κείμενα ad hoc που αποτελούνται από επαγγελματίες της επικοινωνίας.

Είναι σίγουρα το πιο διάσημο κείμενο placeholder ακόμη και αν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις που διακρίνονται από τη σειρά με την οποία επαναλαμβάνονται οι λατινικές λέξεις.

Extra Virgin Olive Oil
Μποφίλη

Ελαιοτριβείο Μιλτιάδης Ψαρρός

Όσα πράγματα κι αν αλλάζουν γύρω μας, υπάρχουν και κάποιες αξίες αναλλοίωτες στο χρόνο που όχι μόνο διατηρούν, αλλά δυναμώνουν τα χαρακτηριστικά τους, όπως το οικολογικό ελαιοτριβείο «Ψαρρός» το οποίο λειτουργεί στους Ταξιάρχες Ζαχάρως από το 1983. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση την οποία δημιούργησε με αγάπη και μεράκι ο αείμνηστος Αντώνης Ψαρρός μαζί με τον γιο του Μιλτιάδη, ο οποίος συνεχίζει να διοικεί την οικογενειακή επιχείρηση με τη βοήθεια και τη στήριξη της συζύγου του, Αντωνίας. Διαφορετικούς αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους και θέσεις κλειδιά στο ελαιοτριβείο κατέχουν και οι γιοί τους Αντώνης και Γιάννης.

Ψαρρός
bottom of page